Logo

Wonen bij Meriant

Zoekt u een omgeving waar u gemakkelijk toegang heeft tot onze zorg?
In Wolvega en Heerenveen kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden op woongebied:

Zorgcentrum
Meer begeleiding en zorg ontvangt u als u in een appartement van het zorgcentrum woont. De warme maaltijd wordt dagelijks verzorgd of zelfgekookt, afhankelijk van uw wensen. U heeft bovendien toegang tot de faciliteiten in onze centra en kunt deelnemen aan de leuke activiteiten die georganiseerd worden of lid worden van een vereniging. De zorg die u verder ontvangt is afhankelijk van uw zorgarrangement en de afspraken die u maakt met uw persoonlijke zorgcoördinator. U maakt uw eigen keuzes, maar kunt daarbij ondersteuning vragen en krijgen van onze medewerkers.

Verpleegcentrum
Als u zeer gespecialiseerde intensieve zorg nodig heeft en in ons verpleegcentrum komt wonen, doen wij ons uiterste best om u op uw gemak te laten voelen. Inrichting, materiaal en andere faciliteiten, maar vooral onze medewerkers zijn volledig ingesteld op de zorg en aandacht die u nodig heeft. Onze deskundige verpleging is 24 uur per dag aanwezig.

Aanleunwoning
Wonen in een aanleunwoning biedt u zelfstandigheid met de geruststellende gedachte dat zorgmedewerkers ondersteuning kunnen bieden, zodra dat nodig mocht zijn. Daarvoor beschikt u over een alarmeringssysteem. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de maaltijdservice. Door een Servicepas aan te schaffen kunt u voor een vast bedrag per maand gebruik maken van verschillende services. en heeft u bovendien toegang tot allerlei activiteiten die in onze centra worden georganiseerd.

Ter ontspanning worden diverse activiteiten aangeboden. Onze vrijwilligers zorgen voor een leuk en gevarieerd aanbod. Ook zijn er diverse verenigingen. Door wekelijks een vast programma aan te bieden, heeft u een prettig houvast. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat Meriant u kan bieden?  Of wilt u eens kennis maken met onze locaties? Neem dan gerust eens contact op met onze medewerkers van Zorgbemiddeling. Zij staan voor u klaar om u alles te vertellen over de mogelijkheden en bespreken samen met u welke zorg het beste bij u past. 

Zorgbemiddeling is van maandag tot vrijdag tijdens kantooruren te bereiken op:
Telefoonnummer: 088 - 603 03 35  of e-mailadres: zorgbemiddeling@meriant.nl


Fotos

Eerste toelichtende afbeelding

Letters vergroten of verkleinen

Snel zoeken

facebook twitter

Header

Flash ontbreekt afbeelding