Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
Meriant

Laatste levensfase

Even de zon op uw gezicht voelen. Of samen foto's kijken en herinneringen ophalen. In ‘De Kuunder’ leveren wij palliatieve zorg aan mensen die zich in de laatste levensfase bevinden. De Kuunder is een speciale voorziening in woonzorgcentrum LindeStede in Wolvega.

Kwaliteit van leven
De Kuunder is voor mensen met meerdere aandoeningen, die thuis of in het ziekenhuis niet meer verzorgd kunnen worden. Hier doen wij er alles aan om uw laatste levensfase zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Onze medewerkers zullen u en uw naasten op een professionele, respectvolle en liefdevolle manier begeleiden. 

Menselijkheid en warmte
Wij richten ons op pijnbeheersing en het bestrijden van lichamelijke klachten. Menselijkheid en warmte vinden wij minstens zo belangrijk. Daarom hebben wij veel aandacht voor het sociale en spirituele. Naast de specialist oudergeneeskunde, gespecialiseerde verpleegkundigen en verzorgenden, betrekken wij bijvoorbeeld maatschappelijk werk, een psycholoog en een geestelijk verzorger bij palliatieve zorg. Alles in overleg met de cliënt en familie.

Palliatieve zorg bespreekbaar
Wij maken het onderwerp zorg in de laatste levensfase graag bespreekbaar met nieuwe bewoners en hun naasten. We leggen dat vast in het zogeheten leefplan. Zo weten we altijd welke wensen u heeft voor de laatste levensfase.

Wilt u meer weten over palliatieve zorg en wat wij daarin voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over uw indicatie en/of mogelijke vergoedingen? De medewerkers van het Klantadviescentrum weten precies hoe u aan deze indicatie kunt komen.

Scrollen