Meriant

Revalidatie - De Linde

Als u herstellende bent van bijvoorbeeld een beroerte, een ernstige wond of een zware operatie, dan bieden wij u de gelegenheid om te revalideren. Het multidisciplinaire behandelteam van Meriant zorgt ervoor dat u weer verder kunt, met de hoogst mogelijke kwaliteit van leven. Wij bieden revalidatie aan in De Linde bij ziekenhuis Tjongerschans.

Tijdens een revalidatietraject stemmen we de zorg en behandeling af op uw persoonlijkheid en levensstijl. Maatwerk revalidatie noemen we dat. U wordt ondersteund door een professioneel team van verzorgenden, verpleegkundigen en behandelaars. Onze behandelaars hebben veel kennis van ziektebeelden die voorkomen bij ouderen. De specialist ouderengeneeskunde, kaderarts Geriatrische Revalidatie is verantwoordelijk voor het behandelplan. Daarnaast werken we nauw samen met de specialisten van ziekenhuis Tjongerschans. Doel van de revalidatie is terugkeer naar huis. In een crisissituatie kunt u binnen 24 uur bij ons terecht.

Onze specialismen

Bezoekuren revalidatie

Maandag t/m zondag van 14.30 tot 16.30 en van 18.30 tot 20.00.
In het weekend en op feestdagen is er een extra bezoekuur van 10.00 tot 11.00.

Kom bij voorkeur met maximaal 2 personen.

Tijdelijk verblijf, dagbehandeling en revalidatie aan huis
Tijdens uw revalidatieperiode kunt u bij Meriant verblijven of, indien mogelijk, revalideren op de dagbehandeling of thuis revalideren. Indien u bij ons verblijft, proberen wij uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ons behandelteam staat 24 uur per dag voor u klaar. En u heeft toegang tot alle voorzieningen en activiteiten die wij organiseren.

Als u op de dagbehandeling revalideert, komt u een aantal keer per week naar de locatie voor poliklinische revalidatie. Afhankelijk van uw behoeften kan het dan gaan om fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of advies en ondersteuning van een psycholoog, diëtist of maatschappelijk werker.

Bekijk onze film