Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
Meriant

Lanen State

Lanen State is een kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie, Alzheimer en andere vormen van geheugenproblemen. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij klaar voor onze bewoners, zodat zij zich veilig en vertrouwd voelen. Genieten van elke dag staat daarbij voorop!

Naar uw wens
Lanen State ligt in Drachten. De grote omheinde tuin zorgt voor een gepaste afstand tot de rotonde en geeft een mooi en wijds uitzicht. We bieden plek aan twintig bewoners, die allen een eigen studio met zit-/slaapkamer en badkamer hebben. Alle studio’s zijn ruim en overzichtelijk ingedeeld en voorzien van grote raampartijen. Uw eigen woonruimte kunt u naar wens inrichten. Spullen waaraan u gehecht bent, neemt u gewoon mee!

Samenzijn
Interactie en samenzijn met andere mensen is prettig. Zo voelt u zich sneller op uw gemak. Medebewoners ontmoet u in een van de gezellige woonkamers. Uiteraard zijn familie en vrienden hier ook van harte welkom, op ieder moment van de dag. Drink samen een kopje koffie, doe een gezelschapsspelletje of haal een frisse neus in de tuin. 

Veel te doen
Lanen State biedt rust en ontspanning, en daarnaast organiseren we allerhande activiteiten. Houdt u van schilderen, zingen of wandelen; er is van alles te doen! Alleen of samen met de andere bewoners. Gaat u er graag op uit? U loopt in korte tijd naar winkelcentrum De Drait en ook de kinderboerderij is vlakbij.

  • DSC_4394.jpg
  • DSC_4405.jpg
  • lanen state 2.png
  • DSC_4434.jpg
  • DSC_4421.jpg
  • DSC_4451.jpg
  • DSC_4480.jpg
Dochterorganisatie
Adres De Lanen 2
Postcode 9204WC
Plaats Drachten
Telefoon 088 - 24 44 250
E-mailadres klantadvies@meriant.nl
Categorie Wonen
Voorzieningen Gezamenlijke tuin Kennismakingsverblijf Ondersteuning door vrijwilligers Recreatieruimte Telefoon Televisieaansluiting Terras
Ziektebeelden Dementie/Alzheimer
Brochure Bekijk de brochure
Links

Terug naar overzicht