Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
Meriant

Puccini State

Puccini State is een kleinschalige woonzorgboerderij. Wij bieden een ontspannen thuis aan mensen met dementie en geheugenproblemen. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor u klaar.

Persoonlijke aandacht
Puccini State ligt aan de rand van het dorp Wolvega en heeft uitzicht op natuurgebied de Lindevallei. De woonzorgboerderij biedt ruimte aan twintig bewoners. Iedere bewoner heeft zijn of haar eigen studio met een zit-/slaapkamer en badkamer. Deze studio kunt u naar eigen wens inrichten. We vinden het belangrijk dat u zich snel vertrouwd voelt bij ons. Daarom hebben we veel persoonlijke aandacht voor u en bieden we zorg op maat.

Elkaar ontmoeten
Naast rust en ontspanning is het prettig om in contact te blijven met andere mensen. Medebewoners, familie en vrienden ontmoeten kan in een van de twee gezamenlijke woonkamers. In de keuken kunt u samen koken. Wilt u een ommetje maken? Haal een frisse neus in de tuin rondom de boerderij.

Eropuit
Vanaf de boerderijtuin wandelt u zo richting natuurgebied de Lindevallei. Ook het pad langs rivier de Linde nodigt uit tot een heerlijke wandeling. Gaat u graag winkelen? Wolvega heeft een gezellige winkelstraat en diverse voorzieningen binnen handbereik.

 

  • Puccini-State-aanzicht-01.jpg
  • puccini 1.png
  • puccini.png
  • Puccini-State-plantje-vensterbank.jpg
  • Puccini-State-tulpen-1024x683.jpg
Dochterorganisatie
Adres Puccinistraat 5
Postcode 8471 PC
Plaats Wolvega
Telefoon 088 - 24 44 250
E-mailadres klantadvies@meriant.nl
Categorie Wonen
Voorzieningen Gezamenlijke tuin Kapper Kennismakingsverblijf Lift Ondersteuning door vrijwilligers Pedicure Recreatieruimte Telefoon Televisieaansluiting Terras Verzekeringen
Ziektebeelden Dementie/Alzheimer
Brochure Bekijk de brochure
Links

Terug naar overzicht