Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
Meriant

Tinga State

Tinga State is een kleinschalige woonzorgboerderij voor mensen met dementie en geheugenproblemen. Jong en oud krijgen hier 24 uur per dag de aandacht, begeleiding en zorg die nodig is. Gastvrij en zorgzaam; daar staan wij voor.

Moderne woonzorglocatie
Helemaal vrij, omgeven door de natuur en toch middenin een woonwijk in Sneek. Tinga State is gehuisvest in een karakteristieke boerderij, die plek biedt aan negentien bewoners. De authentieke buitenkant van de boerderij doet niet vermoeden dat de binnenkant volledig is verbouwd tot een moderne woonzorglocatie. De woonruimtes met zit-/slaapruimte en eigen badkamer zijn ruim, licht en levensloopbestendig ingericht. Meubels en spullen waaraan u gehecht bent, neemt u gewoon mee, zodat u zich snel vertrouwd voelt.

Een plek voor iedereen
Samenzijn met andere mensen is fijn en gezellig. Daarom is er volop ruimte om medebewoners, familie en vrienden te ontmoeten in een van de knusse woonkamers. Een dierbare kan zelfs blijven logeren als u dat fijn vindt. En bent u jarig? Dan maakt de kok een heerlijke taart voor u en uw gezelschap!

Activiteiten
Vindt u het leuk om mee te doen aan activiteiten? Kom een handje helpen in de keuken of luister samen met de andere bewoners naar bijbelse verhalen. Wandelen kan in de tuin rondom de boerderij of in het nabijgelegen park. Vanaf Tinga State loopt u zo naar het wandelpad richting IJlst.

  • Tinga-State-toegangspoort-02.jpg
  • Tinga-State-uitzicht-IJlst.jpg
  • Tinga-State-brug-water-1024x683.jpg
  • Tinga-State-brug-tinga-1024x683.jpg
  • Tinga-State-ontmoetingsruimte.jpg
  • Tinga-State-ontmoetingsruimte-detail-1024x683.jpg
  • Tinga-State-afwassen-detail-1024x683.jpg
Dochterorganisatie
Adres Molenkrite 115
Postcode 8608 XK
Plaats Sneek
Telefoon 088 - 24 44 250
E-mailadres klantadvies@meriant.nl
Categorie Wonen
Voorzieningen Gezamenlijke tuin Kapper Kerkdiensten Lift Logeren Ondersteuning door vrijwilligers Pedicure Recreatieruimte Schoonheidsspecialiste Televisieaansluiting Terras Verjaardagsservice Winkeltje
Ziektebeelden Dementie/Alzheimer
Brochure Bekijk de brochure
Links

Terug naar overzicht