Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
Meriant

Vrijwilligers academie fryslân

Friesland is van oudsher een provincie met veel vrijwilligers en we vinden het vanzelfsprekend om voor onze naasten te zorgen en voorzieningen in dorpen en wijken als vrijwilligers in stand te houden. Bovendien wordt van ons een tegenprestatie gevraagd als we een uitkering ontvangen. Vrijwilligerswerk doet u omdat u het leuk vindt, andere mensen te ontmoeten of bijvoorbeeld om werkervaring op te doen. Vaak staan we niet stil bij de mogelijkheden om een training of workshop te volgen om het vrijwilligerswerk (nog) beter te kunnen doen.

Bij de Vrijwilligers Academie Fryslân kunt u zich heel eenvoudig inschrijven voor interessante trainingen en workshops. Het aanbod is afkomstig van verschillende instellingen en organisaties. In het open aanbod kunt u zich individueel inschrijven voor een training of workshop.

Voor wie
Iedereen die vrijwilligerswerk doet of voor een ander zorgt, kan terecht bij de Academie. De trainingen en workshops zijn op een logische manier onderverdeeld in thema’s maar u kunt ook zoeken op trefwoord.

Meer weten
Op de site van de Vrijwilligers Academie Fryslân kunt u terecht voor meer informatie. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de gratis nieuwsbrief zodat u maandelijks op de hoogte wordt gehouden van het actuele aanbod.

T 058 3030134
E info@vafryslan.nl
I www.vrijwilligersacademiefryslan.nl

Scrollen