Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
Meriant

Nieuws

Meriant vindt het belangrijk dat onze vrijwilligers goed op de hoogte zijn van ontwikkelingen binnen onze organisatie. Daarom versturen wij periodiek online nieuwsbrieven. Ook plaatsen wij op deze pagina frequent nieuwe, interessante informatie.

Preventie regels

Het is zeer belangrijk dat wij ons allemaal inzetten om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Jouw inzet is daarbij hard nodig. Daarom nogmaals de regels op een rijtje:

  • Heb je klachten, dan blijf je thuis.
  • Zorg voor een goede handhygiëne.
  • Per huiskamer mogen in overleg met de welzijnscoach maximaal 1 à 2 vrijwilligers aanwezig zijn. Houd vanzelfsprekend de 1,5 meter afstand aan.
  • Draag binnen een mondkapje.
  • Mondkapjes worden verstrekt op alle locaties.

We kijken uit naar jouw komst nu of in de toekomst!

Klankbordgroep vrijwilligers

Om voeling te houden met wat vrijwilligers bezig houdt en te weten wat er speelt op locaties, is er sinds 5 jaar een klankborgroep van en voor vrijwilligers.

...wat doen ze eigenlijk?
Om voeling te houden met wat vrijwilligers bezig houdt en te weten wat er speelt op locaties, is er een klankbordgroep van en voor vrijwilligers: een belangrijk en nuttig instrument met afgevaardigden vanuit alle disciplines en vanuit zoveel mogelijk woonzorglocaties van Meriant. Het doel is om mee te denken met zaken die betrekking hebben op vrijwilligerswerk bij Meriant.  

… wie zijn het eigenlijk? 
Op dit moment bestaat de KGV uit de volgende vrijwilligers: Aukje Stuiver en Anneke de Haan (LindeStede); Jennie Kempers en Karin Bijkerk (BerkenStede); Toon Lammers (WilgenStede); Raoul Witsenburg en Ineke Geerlings; Lieske vd Bos en Rika Feenstra (Marijke Hiem) en Debora Meester (Coördinator vrijwilligerswerk).

Daar kunnen natuurlijk nog best een paar vrijwilligers bij!
We missen nog vertegenwoordig vanuit enkele locaties. Interesse? Laat het ons weten! klankbord.vrijw@meriant.nl

… aanschuiven mag!
Tijdens de vergaderingen staat er altijd een thema centraal. Geen behoefte om lid te worden maar wel zin om eens mee te praten over zo’n thema? Dat is mogelijk. Meld je dan aan via klankbord.vrijw@meriant.nl 

Scrollen