Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
Meriant

Maaltijdservice in Friesland

Gaat het koken u minder gemakkelijk af? Of is het doen van de boodschappen lastig voor u? Dan kunt u (tijdelijk) gebruik maken van onze maaltijdservice. Meriant werkt samen met leverancier Van Smaak. Zij bieden een uitgebreid assortiment maaltijden aan huis. In de hele regio waarin Meriant actief is kunt u koelverse maaltijden bestellen. Van Smaak biedt daarnaast ook warme maaltijden aan huis.

Een maaltijd naar wens
Met de (koelverse) maaltijden aan huis van Van Smaak kunt u lekker thuis eten. Iedere dag heeft u keuze uit diverse soorten groenten, vlees of vis en verschillende zetmeelcomponenten, zoals aardappelen, rijst of pasta. Van Smaak kan de maaltijden volledig aanpassen aan uw wensen, zoals geen zout of minder vet. Zelfs de grootte van de porties kunt u zelf bepalen.

Wanneer u wilt
U hoeft niet dagelijks gebruik te maken van de maaltijdservice. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen alleen in het weekend of alleen door de week maaltijden af te nemen. Wanneer u tijdelijk niet kunt koken, is het mogelijk om voor een bepaalde periode gebruik te maken van de maaltijdservice. Maakt u gebruik van Wijkzorg Meriant? Dan krijgt u € 0,15 korting op iedere maaltijd. Geeft u dan bij Van Smaak even aan dat u zorg van Meriant ontvangt.

Informatie en contact
Voor meer informatie of aanmelden kunt u rechtstreeks contact opnemen met Van Smaak, telefoonnummer 088 – 511 54 00. Ze zijn dagelijks bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Proefmaaltijd aanvragen?

Scrollen