Meriant

Activiteitenpas

Woont u in de buurt van een van onze woonzorgcentra en heeft u behoefte aan meer gezelligheid? Wilt u gebruik maken van ons diverse activiteitenaanbod? Dan kunt u bij ons een Activiteitenpas aanschaffen. Met deze pas kunt u deelnemen aan gezellige activiteiten, lekker actief bezig zijn en andere mensen ontmoeten.

Meriant vindt dat gezelligheid en samenzijn voor iedereen belangrijk is. Daarom moedigen wij het aan dat omwonenden van onze woonzorgcentra ook gebruik maken van onze voorzieningen en activiteiten. Hiervoor kunt u een Activiteitenpas aanvragen. Een mooie aanvulling wanneer u bijvoorbeeld wel eens eenzaam bent, behoefte heeft aan sociale contacten of al gebruik maakt van Wijkzorg Meriant. Het actuele activiteitenaanbod wordt periodiek verspreid op onze locaties. De Activiteitenpas bieden we op de volgende locaties: WilgenStede en BerkenStede in Wolvega. In Heerenveen geldt dat voor Herema State, Coornhert State en Marijke Hiem. Het tarief voor de Activiteitenpas is € 12,50 per persoon per maand. Met de Activiteitenpas kunt u ook, in overleg met de begeleider dagbesteding, deelnemen aan activiteiten op andere locaties van Meriant. Binnen de Activiteitenpas kunt u eenmaal per jaar een ruimte huren op de locatie voor bijvoorbeeld uw verjaardag of een jubileum. Daarnaast is koffie en thee altijd inbegrepen. 

Nieuwe ideeën zijn welkom
We zijn doorlopend op zoek naar gezellige activiteiten die aansluiten bij uw wensen. Heeft u ideeën of wilt u een activiteit (mee helpen) organiseren? In overleg met de begeleider dagbesteding is er veel mogelijk.

Een Activiteitenpas aanvragen
Wilt u meer informatie over de Activiteitenpas of een Activiteitenpas aanvragen? De medewerkers van het Klantadviescentrum helpen u graag verder.