Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
Meriant

Wachtlijst

Wij vinden het belangrijk dat uw zorgaanvraag snel beantwoord wordt. Of u nu zorg nodig heeft voor korte of langere tijd. Wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen.

Iedereen is welkom
Wachtlijsten in de zorg zijn vrij normaal en hoeven niet altijd tot problemen te leiden. Maar zeker wanneer er sprake is van acute zorg, wilt u gauw geholpen worden. Wij realiseren dit door nauw samen te werken met onze ketenpartners in de zorg. In nauw overleg met o.a. verwijzers zoeken wij samen met u naar de beste plek.

Voor verzorging, behandeling en/of revalidatie kunt u terecht bij één van onze woonzorglocaties in Heerenveen, Stiens, Drachten, Sneek, Wolvega of Jubbega. Per zorgvraag en zorgtype bekijken wij in overleg met u wat de meest geschikte locatie is. Onze behandelaars kunnen ook bij u thuis langskomen, net als de medewerkers van Wijkzorg.

Bent u benieuwd wat wij te bieden hebben? Of wilt u eerst eens kennismaken met onze locaties? De medewerkers van het klantadviescentrum staan u graag te woord.

 

Scrollen