Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
Meriant

Organisatie

Meriant verleent aandachtvolle en deskundige zorg aan ouderen en kwetsbare mensen, die als gevolg van lichamelijke klachten, ziekte of geheugenproblemen, voor korte of langere tijd zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we in onze 13 woonzorglocaties in Heerenveen, Wolvega, Stiens, Sneek, Drachten en Jubbega. En via de Wijkteams.

We begeleiden cliënten om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en leven, met hulp van ons wijkzorgteam of de dagbesteding. Daarnaast kunnen cliënten bij ons revalideren en herstellen na een operatie of behandeling in het ziekenhuis en zijn we een ‘open huis’ voor mensen die gezelligheid en sociale contacten zoeken en/of deel willen nemen aan ons activiteitenaanbod. Voor ouderen bieden we (tijdelijk) verblijf, zorg en behandeling in 13 woonzorglocaties. 

En 4 kleinschalige woonzorglocaties daarvan zijn gevestigd in mooie, sfeervolle panden, verspreid over Friesland. Deze locaties zijn speciaal bestemd voor personen met dementie en geheugenproblemen.  

Samen gaan we voor de beste zorg!

Spel Spelen klein.JPG

Familie en naasten van bewoners zijn voor Meriant onmisbare partners in de zorg. We luisteren daarom goed, zodat we op elkaars wensen en behoeften aansluiten. Zo gaan we voor de juiste balans tussen professionele zorg én de zorg en ondersteuning die naasten geven. Ook vrijwilligers vervullen daar een belangrijke rol in. Dankzij die inzet bieden we onze bewoners echt wat extra’s.

Scrollen