Meriant

Aan de Stegge aannemer voor nieuwbouw Marijke Hiem

Na verschillende selectierondes heeft Meriant Aan de Stegge uit Goor gekozen als aannemer voor de nieuwbouw van Marijke Hiem. Zij verplaatsten zich goed in de visie (h)erken wie ik ben van Meriant. Erik Kuik, voorzitter RvB Alliade en de heer Nelis, directeur van Aan de Stegge B.V. ondertekenden onlangs het contract. De oplevering van Marijke Hiem zal in de zomer van 2020 plaatsvinden.

Selectie aannemer
Het afgelopen half jaar heeft de beoordelingscommissie bouw in verschillende rondes gesprekken gevoerd met diverse aannemers. De beoordelingscommissie bestond onder andere uit zorgmedewerkers en twee leden van de cliëntenraad. Na een zorgvuldig proces vond de beoordelingscommissie Aan de Stegge het beste passen bij Meriant en haar visie op wonen.

Aan de Stegge
Aan de Stegge verplaatste zich goed in de bewoners en de visie (h)erken wie ik ben van Meriant. In de plannen staat wonen voorop in plaats van de zorg. Het ontwerp laat een mooie integratie zien van de gebouwen met het buitenleven, de tuinen en het groen. Daarnaast steekt Aan de Stegge in op bewegingsvrijheid voor de bewoners in een beschutte omgeving. En spelen de zintuigen, het contact maken en de verbinding een grote rol. Hieronder vindt u twee sfeerimpressies.

Planning
Aan de Stegge werkt op dit moment hard aan de voorbereidingen en de uitwerking van het ontwerp. In het eerste kwartaal van 2019 gaat de bouw van start. De oplevering zal dan in de zomer van 2020 plaatsvinden.

Meer informatie
Na de zomer ontvangen betrokkenen een uitgebreide nieuwsbrief met meer informatie en sfeerbeelden van de nieuwbouw. Daarna volgen er inloopbijeenkomsten en informeren wij verder over de vervolgstappen. Op de pagina Nieuwbouw op deze website vindt u altijd het laatste nieuws.