Meriant

CCW reikt cheque van € 1000 uit aan Beleeftuin LindeStede

De Beleeftuin kreeg onlangs een cheque van € 1000 uitgereikt van de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW). In de Beleeftuin rond LindeStede kunnen bewoners, hun familie en omwonenden veilig wandelen en recreëren.

Jaarlijks besteedt de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) minimaal tien procent van de contributie van de leden aan sponsoring van initiatieven in de Weststellingwerfse samenleving. Dit jaar krijgen vier organisaties een bijdrage. Een daarvan is LindeStede. Directeur Hugo Broekman en projectleider Debora Meester namen een cheque van € 1000 in ontvangst voor de aanleg van de Beleeftuin. In de Beleeftuin kunnen bewoners, hun familie en omwonenden veilig wandelen en recreëren. De Beleeftuin zal rond de Wereld Alzheimerdag op 21 september worden geopend.

De cheque werd uitgereikt door Peter Spoelstra, voorzitter van de sponsorcommissie van CCW. Voorwaarde is dat de kleinschalige initiatieven een bijdrage moeten leveren aan de maatschappelijke en culturele ontwikkeling van Weststellingwerf. De sponsorcommissie van CCW beoordeelde de verzoeken en legde dit vervolgens ter beslissing voor aan het bestuur.

Foto: Lenus van der Broek