Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
Meriant

Een verrassend Sinterklaascadeau: Koken met Meriant

Deze Sinterklaas krijgen alle huiskamers van elke locatie een bijzonder kookboek cadeau, gemaakt voor én door Meriant. Het kookboek bevat recepten van de eigen bewoners, medewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Zowel moderne recepten met een twist als die uit grootmoeders tijd. Bewoner en moestuinier meneer Hogeveen en restaurantmedewerker Hélèn Roozendaal-Westerkamp namen het cadeau dankbaar in ontvangst.

Gezond en vers eten hoort bij goede zorg
Lekker, vers en gezond eten hoort bij goede zorg. Meriant heeft daarom aandacht voor gezonde en lekkere maaltijden. De aanblik, geur en smaak van lekker eten is vaak het hoogtepunt van de dag. Het ruiken van bekende geuren en het horen van vertrouwde keukengeluiden zorgen bovendien voor een huiselijke sfeer. Het roept allerlei herinneringen en verhalen op!

De recepten zijn geschikt gemaakt voor 10-12 personen. Handig en leuk om samen met de woongroep te maken. Zo doet iedereen op zijn of haar eigen manier mee met de maaltijd(bereiding). En doen we samen wat wél kan.

Kers op de taart
Als kers op de taart staan er in dit kookboek korte persoonlijke verhalen bij de recepten. En leuke weetjes en tips over bijvoorbeeld mondhygiëne, eten voor mensen met slikproblemen en hoe je samen eten tot een succes maakt. Dus laat het heerlijk avondje maar komen!  

Nieuwsgierig naar de inhoud van dit bijzondere kookboek?
Het kookboek is hieronder digitaal te bekijken en door te bladeren. Klik op een recept in de inhoudsopgave, om meteen naar dat specifieke recept te gaan. Geniet ervan en eet smakelijk!

Scrollen