Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
Meriant

Hayema State

Hayema State is een kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie en andere geheugenproblemen. De persoonlijke benadering staat hierbij centraal. Medewerkers kijken en luisteren naar uw wensen en mogelijkheden. Zo doen we samen wat wél kan.

Wonen zoals u wenst
Dit voormalige politiebureau in Stiens is omgebouwd tot een comfortabele woonzorglocatie. Alle negentien appartementen zijn voorzien van een zit-slaapkamer en eigen badkamer. U kunt uw appartement naar eigen wens inrichten.

Elkaar ontmoeten
Andere bewoners ontmoeten kan in een van de twee gezamenlijke woonkamers of in de tuin. Naast kwalitatieve goede zorg krijgt u persoonlijke aandacht en ondersteuning bij activiteiten. Het gaat dan om individuele- of groepsactiviteiten die een goed en zinvol leven bevorderen. Voorbeelden hiervan zijn een gezellig praatje maken, samen wandelen, een spel spelen in de huiskamer, samen de maaltijd voorbereiden of de krant voorlezen.

  • Hayema-State-ingang-02.jpg
  • Hayema-State-boekenkast-1024x683.jpg
  • Hayema-State-zitkamer.jpg
  • Hayema-State-welcome.jpg
  • Hayema-State-boerderij-kerk-1024x678.jpg
  • Hayema-State-park-1024x664.jpg
Dochterorganisatie
Adres Moundyk 14a
Postcode 9051 AH
Plaats Stiens
Telefoon 088 - 24 44 250
E-mailadres klantadvies@meriant.nl
Categorie Wonen
Voorzieningen Gezamenlijke tuin Internet/WiFi Kapper Lift Ondersteuning door vrijwilligers Pedicure Recreatieruimte Rolstoelbus Telefoon Televisieaansluiting Terras Verzekeringen
Ziektebeelden Dementie/Alzheimer
Brochure Bekijk de brochure
Links

Terug naar overzicht