Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
Meriant

Hayema State

Hayema State is een kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie en geheugenproblemen. Een plek waar bewoners zich prettig voelen. Persoonlijk wonen, individuele aandacht en goede zorg; daar zetten wij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week voor in.

Diverse appartementen beschikbaar
Er zijn op dit moment diverse ruime appartementen beschikbaar. Elk appartement heeft een zit/slaapkamer, badkamer met douche & toilet en een bergruimte. Er zijn daarnaast twee gezamenlijke woonkamers en een royale tuin. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Klantadviescentrum

Wonen zoals u wenst
Hayema State ligt aan de rand van Stiens, een gezellig dorp net boven Leeuwarden. Dit voormalige politiebureau is omgebouwd tot een comfortabele woonzorglocatie. Alle negentien appartementen zijn voorzien van een zit-slaapkamer en eigen badkamer. U kunt uw appartement naar eigen wens inrichten. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich vertrouwd voelt bij ons.

Elkaar ontmoeten
We zorgen er graag voor dat ook uw dierbaren zich welkom voelen bij Hayema State. Daarom hebben we veel aandacht voor familieparticipatie. Andere bewoners ontmoeten kan in een van de twee gezamenlijke woonkamers of in de royale tuin.

Zelf dingen ondernemen
In onze keuken kunt u meehelpen met koken of gewoon kijken, ruiken en proeven. Of u gaat er zelf op uit, zoals u dat wilt. Via onze tuin wandelt u zo naar het gezellige dorpscentrum van Stiens, waar het leuk winkelen is. De plaatselijke bibliotheek, het cultureel centrum en verschillende andere voorzieningen bevinden zich op loopafstand.

  • Hayema-State-ingang-02.jpg
  • Hayema-State-boekenkast-1024x683.jpg
  • Hayema-State-zitkamer.jpg
  • Hayema-State-welcome.jpg
  • Hayema-State-boerderij-kerk-1024x678.jpg
  • Hayema-State-park-1024x664.jpg
Dochterorganisatie
Adres Moundyk 14a
Postcode 9051 AH
Plaats Stiens
Telefoon 088 - 24 44 250
E-mailadres klantadvies@meriant.nl
Categorie Wonen
Voorzieningen Gezamenlijke tuin Internet/WiFi Kapper Lift Ondersteuning door vrijwilligers Pedicure Recreatieruimte Rolstoelbus Telefoon Televisieaansluiting Terras Verzekeringen
Ziektebeelden Dementie/Alzheimer
Brochure Bekijk de brochure
Links

Terug naar overzicht