Meriant

ZorgkaartNederland

Meriant hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar zorg- en dienstverlening. Daarom vinden wij het erg plezierig wanneer u uw ervaringen met ons deelt. Wat bevalt goed, maar ook welke zaken kunnen volgens u beter. Graag ontvangen wij uw tips, complimenten of verbeterpunten. Met uw reactie kunnen wij de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening afstemmen op uw wensen en verwachtingen.

Met Zorgkaart Nederland is er een onafhankelijk platform beschikbaar, dat eenvoudig online benaderbaar is. Via de website www.zorgkaartnederland.nl wordt u in de gelegenheid gesteld uw reacties en waardering kenbaar te maken. Laagdrempelig en transparant. Voor ons als zorgorganisatie, maar ook voor eventuele nieuwe cliënten die zich oriënteren op het aanbod van de verschillende zorgorganisaties in Nederland.

Laat ons weten wat u van ons vindt, dat wordt door ons erg op prijsgesteld! Via de volgende link komt u rechtstreeks bij het online formulier, waar u de betreffende zorglocatie van Meriant kunt selecteren en uw reactie kunt achterlaten. Wilt u vermelden welke afdeling het betreft? Op deze manier komt uw reactie bij de juiste afdeling terecht.