Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
Meriant

Beleef!

Meriant organiseert een breed scala aan gezellige activiteiten en ontspanningsmogelijkheden. Ons aanbod is heel divers. U kunt bijvoorbeeld handwerken, bloemschikken, spelletjes spelen of dansen. Regelmatig organiseren wij leuke uitstapjes en excursies en natuurlijk kunt u ook deelnemen aan vieringen rondom Sinterklaas, Kerst, Pasen en/of Oud & Nieuw. Iedereen is welkom!

Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zich thuis voelen. Een praatje maken, gezellig samenzijn, factoren die bijdragen aan uw welzijn. Wij zijn blij dat wij samen met onze actieve vrijwilligers iedere keer weer aantrekkelijke activiteiten kunnen organiseren voor onze bewoners.

Woont u niet in een van onze woonzorgcentra, maar wilt u wel graag deelnemen aan onze activiteiten? Dat kan! Hiervoor hebben wij de Activiteitenpas ontwikkeld. Tegen een kleine vergoeding ontvangt u de Servicepas en kunt ook u genieten van ons gevarieerde aanbod. Per locatie wordt het actuele activiteitenaanbod gepresenteerd op de posters op centrale plekken zoals de hal en lift. Om u alvast te inspireren, laten wij u graag wat meer zien van ons koor Zing es Dinges , ons assortiment leenfietsen (Duofiets en rolstoelfiets) en het StaBij project. Ook kunt u het activiteitenoverzicht raadplegen. Hier vindt u het actuele maandprogramma per locatie. Vindt u het interessant de nieuwtjes te volgen over onze locaties? Lees dan onze locatiebladen.

Kom langs en beleef met ons mee!

Scrollen